Back to overview

Digital studio project

A new landmark for India

An oasis in the urban jungle, a place for rest and social interaction. This clearly coincides with Arne Quinze’s ideas of bringing nature back into the city.

The artwork will reference to nature as this has been a guideline throughout the full oeuvre of the artist and in particular it references to the nearby creek and mangroves. Like the grove nearby the river, the art installation will protect its visitors under its wings. Just like the mangrove provides shelter for life in the river, forms a defense against storms and gives a particular shape to the coastline. The installation brings honour to the importance of the mangrove in our ecosystem.

Behind the scenes

Painting My Secret Garden

Learn more

Interview about the sculpture exhibition in Valencia

A dialogue between Miriam Atienza and Arne Quinze

Miriam Atienza, Director of the City of Arts & Sciences Museum, and Arne Quinze have a talk about...

Learn more

Wooden public installation

Building Camille

Learn more

Go to top